INEKE VAN DER VELDEN

INEKE VAN DER VELDEN

Uw Vital Five Adviseur

+31 6 15 36 86 47

ineke@flp.com

Circle Image

Uw Opportunity

Onze missie is om met een groeiende groep, ondernemende en inspirerende mensen bij te dragen aan een samenleving die gezonder en gelukkiger is en stappen vooruit kan maken in datgene wat ze het meest blij maakt. Dit doen we met The Vital Five.

Hoe zou het zijn wanneer je meer PLEZIER ervaart elke dag? Wat betekent het als je GEZONDHEID optimaal is en je energiek en vitaal door het leven gaat? Wat zou je anders doen als je wist dat je niet kon falen en je alle VAARDIGHEDEN bezit om je zelfzeker te voelen met een gezonde eigenwaarde? Hoe zou jij gaan slapen als je zeker weet dat GELD nooit een probleem is? Aan wie of wat zou jij meer TIJD willen besteden?

Deze vijf gebieden zijn allemaal te verwezelijken met de producten en het concept van Forever Living in samenwerking met The Vital Five.

THE VITAL FIVE zorgt voor een gaaf concept waar je met diverse extra tools je leven beter op orde kunt krijgen zodat je ook de tijd, het vertrouwen en de vaardigheden hebt om aan je eigen onderneming te werken.

FOREVER is een van de tools waarmee wij werken en heeft gezorgd voor het onderzoek en de ontwikkeling, het marktonderzoek, verpakking, distributie, marketing en het papierwerk voor u. Het enige dat u hoeft te doen is om deze bewezen kwaliteitsproducten te delen met uw klanten; hiermee heeft u uw eigen onderneming gecreëerd! !

Het is GRATIS om u aan te sluiten,dus klik hier - en begin uw reis naar een financiële onafhankelijke toekomst met FOREVER!